Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

zb_g-v

O NAMA

Ratko Mitrović - Dedinje d.o.o. Beograd je građevinsko preduzeće osnovano 1948. godine.

Preduzeće je osposobljeno za građenje svih vrsta objekata u visokogradnji, za izvođenje zanatskih radova i projektovanje. Kroz tradiciju dugu preko šestdeset godina izgradila je većinu značajnih objekata visokogradnje na celokupnom području bivše Jugoslavije, a delimično i u svetu. Kroz istoriju smo izgradili veliki broj objekata , a za poslednjih desetak godina skoro sve značajne objekte u Srbiji.

pocetak izgradnje avalskog tornja

Od svog osnivanja izgrađivala je renome uspešnog graditelja i lidera u domenu kvalitetnog izvođenja radova. Preduzeće je 1981. godine završilo objekat Vojno - medicinske akademije, jedan od najvećih medicinskih objekata u ovom delu Evrope, sa svojih 170.000m² površine. Ovakva tradicija je nastavljena što se može videti na nekim starijim ali veoma važnim objektima poput hale Milenijum u Vršcu, zatim na izgradnji pijace Zeleni Venac kao i na izvođenju radova na objektu u Nemanjinoj 9, obnovi dela kompleksa Tornja na Avali - simbola Beograda značajnog spomenika savremenog srpskog graditeljstva, izgradnji poslovno - stambenih objekata, rekonstrukcijama zdravstvenih ustanova...
Na godišnjem nivou “Ratko Mitrović Dedinje” realizuje preko 100.000m² stambenog i poslovnog prostora. Ima oko 500 zaposlenih, od čega preko 40 sa visokom stručnom spremom.

Menadžerski tim se usavršava, razvija i raste zajedno sa novim projektima i izazovima, i u svakom trenutku je sposoban da formira najbolji tim za ispunjenje roka i kvaliteta gradnje.
Naša kompanija stoji iza mladih ljudi, koji su deo stručnog kadra, jer oni svojim znanjem i entuzijazmom upotpunjavaju eventualne tehničke nedostatke.

Naša stručnost i propratni kapaciteti čine nas uverenim da smo u mogućnosti da kvalitetno i na vrhunskom nivou sprovedemo bilo koji od zadatih projekata.

zb_d-v
zb_g

OPREMA I MEHANIZACIJA

Ratko Mitrović - Dedinje raspolaže širokim asortimanom građevinskih mašina i opreme za izvođenje građevinskih radova svih vrsta.
Naša mehanizacija sačinjena je od najsavremenijih mašina svetski poznatih proizvođača, poput:

- KRANOVA
Liebherr 132 EC-HM6, Liebherr 112 EC-H8, Liebherr 80 EL 6, Liebherr 32tt
- AUTODIZALICA
Liebherr 1045
- MIKSERA
Stetter (100 m³/h),
- AUTO PUMPI ZA BETON
Schwing 34XG
- FABRIKA BETONA
Stetter (120m³/h), Stetter (100m³/h), Stetter (30m³/h), Arbau (55m³/h), i još mnogih drugih.

zb_d
NASLOVNA | O NAMA | PROJEKTI | PRODAJA STANOVA | KONTAKT